Руски гуми от АСТ

Каталог Гуми

Марки:


Tyrex All SteelГумите Tyrex All Steel се произвеждат с най-съвременното оборудване и по универсална технология. Марката се стреми да достигне оптимално съотношение на цена и качество. Tyrex All Steel достига пробег до 150 000 км.
       Преимущества:
-рисунката на протектора е универсална и това позлолява гумата да се постави както на преден,така и на заден мост.
-с данните си на товарния и скоростния индекс Tyrex All Steel достига нивото на най-големите Европейски марки.
-гумата е с подсилена конструкция на каркаса и с подобрен дизайн на борда.Tyrex ProfessionalПроизводствената технология на камионните гуми Tyrex Professional комбинира уникални каучукови съставки със съвременен дизайн на протектора. Това осигурява максимална икономическа ефективност в работата. Всички модели Tyrex Professional са предназначени за употреба от съвременните камиони и автобуси,които изискват високо качество и надеждност на гумите.

Технологии и Иновации

Производствените бази на Tyrex Professional разполагат с най-актуалното оборудване предлагано от най-известните Европейски марки,което гарантира високо ниво на автоматизация и качество на новата производствена линия.
Продуктовата гама на Tyrex Professional се състои от автобусни и тролейбусни гуми за далечни разстояния и регионален трафик,както и от гуми предназначени за дейности на строителни площадки.Tyre Professional Гумите Tyrex Professional са сертифицирани по европейския стандарт за качество. Производството им е подобрено благодарение на оптимизирания дизайн на гумите и употребата на триизмерни техники за компютърно модилиране в етапа на разработване на продукта:
-3D геометрията на каналите е ефективна срещу ингресия от камъни и защита на гумата в движение.
-удължаване живота на гумата се постига чрез прилагането на уникална каучукова смес "Smart C with silica"
-повишената товароносимост се дължи на подсилени топчета на борда на гумата /Reinforced tyre bead/Карта регионални офиси