Руски гуми от АСТ

Каталог Гуми

Марки:

     АД „Кордиант” е водещ производител на руски гуми. Заводът е лидер в общото руско производство на гуми с 21 %.Cordiant Dyplom
     АД „Кордиант” произвежда над 300 модела и размера гуми. Търговските марки са "CORDIANT" (гуми за леки и лекотоварни автомобили,а също така и джипови гуми), "CORDIANT PROFESSIONAL "(камионни гуми)
     През 2011 г. общото производство на холдинга възлиза на повече от 9 милиона гуми.
     Компанията изнася продукцията си в много страни от Европа, Латинска Америка и Близкия Изток.
     Ефективното развитие на фирмата се дължи на големия професионализъм на мениджъри и работници, както и на инвестиции за модерно оборудване и научни изследвания.

Cordiant    
    "Cordinat" са съвременни гуми за леки и лекотоварни автомобили,
които са известни със своята надеждност и високо качество. Гумите гарантират на шофьора абсолютна увереност при всякакви зимни условия. Те се произвеждат на високо технологично оборудване. Всички гуми преминават многократен контрол за качество, започвайки от суровината и завършвайки с готовия продукт.
       Високият стандарт на качество на гумите се потвърждава от постоянни изпитания. Редовните тестове проведени от независими експерти и добрите им показатели, превръщат гумите в лидер в своята ценова група. "Cordiant" се използват за първоначалното вграждане на автомобили Volkswagen и Skoda.

Cordiant    
    В завода в град Ярослав е инсталирано най-модернoто Cordiant Dyplom
европейскo оборудване, на което се произвеждат камионните гуми с марка"Cordiant Professional". Това осигурява висока степен на автоматизация и отлично качество на гумите. Новата система за каучукова смес "FARRELL", осигурява силно хомогенни каучукови съединения, които увеличават пробега на гумите. Изключително модерната поточна линия е напълно автоматизирана. В резултат на това гумите "Cordiant Professional" се произвеждат почти без човешка намеса.
       Всички гуми претърпяват рентгенов контрол от системата "YXLON", както и автоматична проверка за хомогенността. В допълнение гумите се проверяват визуално за външни повърхностни дефекти. "Cordiant Professional" се подлагат на 100% контрол за качеството.

Cordiant    

- ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ГУМИТЕ С МАРКА "CORDIANT" И "CORDIANT PROFESSIONAL" ЗА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ.


Карта регионални офиси